Ferrero Rocher díszcsomagolásban
Kifinomult ízlés és elegancia. Egyaránt megigéz mindenkit Magyarországon és az egész világon. Ízei egyedülálló krémes, ropogós, mogyorós harmóniában olvadnak össze. Nemcsak utánozhatatlan, több annál: ...varázslat!
1.200 Ft
Mirabell Mozart Szív
Ajándékozza meg kedvesét egy "édes", szeremes üzenettel desszert formájában.
2.900 Ft
 
Kávészünet kedvelőinek
Exkluzív választás a Ferrero különlegességéből  a Pocket Coffee, melynek valódi, folyékony olasz espresso kávé tölteléke egyedülálló. Egy tökéletes pillanat , egy nescafé. Az ajándékcsomagot kosárban, celofánba csomagolva , masnival díszítve szállítjuk.  
4.900 Ft
Ajándékkosár whiskyvel
200 gr-os Mirabell Mozart Hegedű desszertet és egy 0.7 l-es Johnnie Walker whiskyt  tartalmazó ajádékkosár , melyet díszcsomagolásban szállítunk.
8.600 Ft
 
Csokoládé kosár
Minden édesszájúnak. ajánljuk ezt a Mozart csokoládé termékekkel megtöltött kosarat, mely tartalma: 159 gr. Mirabell Szív, 200 gr. Mirabell Hegedű, 80 gr. Reber Szív
8.700 Ft
Ajándékkosár hölgyeknek
Csak egy lehet az igazi! A Baileys a tradicionális ír whisky és a friss tejszín harmonikus keverékeként megkomponált különlegesség - az ital, mely létrehozta a krémlikőr kategóriát. Díszcsomagolásban párosítva egy Reber Mozart desszerttel igazán kedves ajándék hölgyeknek.
7.100 Ft